Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Ensenyament participa a la fira B-Travel per promoure els cicles formatius vinculats al turisme

El Departament d'Ensenyament participa aquests dies a la fira B-Travel, el Saló internacional del turisme a Catalunya, per promocionar els cicles formatius de formació professional vinculats al turisme.  El Departament compta amb un estand propi en què dona a conèixer a les empreses i als visitants de la fira els diferents títols, programes i serveis que s’ofereix a l’FP en aquest sector.
 
La participació en aquest saló permet al professorat d’FP poder entrar en contacte amb les empreses del sector i promocionar els cicles formatius que poden donar resposta a les necessitats de les empreses relacionades amb el sector del turisme. Atès que es tracta d’una fira professional amb projecció internacional, s’hi ofereixen les últimes solucions en innovació i tecnologia del sector. D’aquesta manera, també es poden establir contactes amb entitats per possibilitar la formació dual a Catalunya.
 
Les titulacions que s’hi promocionen són les següents, totes cicles formatius de grau superior:
-       Agències de viatges i gestió d’esdeveniments
Aquests estudis capaciten per programar viatges combinats i esdeveniments, vendre serveis turístics mitjançant agències de viatges i altres distribuïdors i proposar accions de màrqueting.
-       Gestió d’allotjaments turístics
Aquests estudis capaciten per coordinar els serveis propis dels establiments d’allotjament turístic, organitzar-hi esdeveniments mitjançant la gestió dels recursos humans i materials necessaris; controlar i supervisar el departament de recepció i assegurar l’atenció a la clientela amb els nivells de qualitat establerts.
-       Guia, informació i assistència turístiques
Aquests estudis capaciten per planificar i promocionar les destinacions turístiques com a guia sobre el terreny o hoste en terminals, mitjans de transport i esdeveniments.
-       Guia, informació i assistències turístiques, perfil professional d’animació turística
Aquests estudis capaciten per gestionar departaments d’animació turística, planificar la programació, coordinar, promocionar i realitzar les activitats d’animació turística així com per planificar, promocionar i informar sobre destinacions turístiques de base territorial, guiant i assistint viatgers i clients.
 
 
21 d’abril de 2017
 
 


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem