Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El mNACTEC organitza una cursa solidària que recorrerà els carrers adjacents i l'interior del museu

  • La Cursa solidària del mNACTEC tindrà lloc el 20 de maig, amb motiu del Dia Internacional dels Museus i del 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona
  • La cursa, de caràcter popular i no competitiu, té com a objectiu descobrir el museu i obrir la institució, excepcionalment, per a la pràctica esportiva
  • Els interessats poden inscriure’s a la prova fins al dia 12 de maig a través del web del mNACTEC o presencialment a les seus del Centre Excursionista de Terrassa i de la Unió Atlètica de Terrassa
 

El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) i el Centre Excursionista de Terrassa organitzen la Cursa Solidària del mNACTEC amb motiu del Dia Internacional dels Museus i del 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona de 1992. La prova tindrà lloc el dissabte 20 de maig del 2017, a les 9.30 hores del matí, i compta amb la col·laboració de la Unió Atlètica de Terrassa, l’Ajuntament de Terrassa i els Federins Trabucaires de Terrassa.
 
La cursa, de caràcter popular i no competitiu, té com a objectiu descobrir el museu i el seu entorn des d’un nou punt de vista i obrir la institució, de forma excepcional, per a la pràctica esportiva. Alguns dels trams s’hauran de recórrer caminant per tal de respectar l’entorn patrimonial en què transcorre la cursa.
 
La inscripció per a la cursa té un cost de 5 euros per participant, que es destinaran íntegrament al Moviment Olímpic Solidari, un projecte per fomentar la transmissió dels valors de l’olimpisme i la pràctica esportiva entre els infants amb risc d’exclusió social. Els participants seran obsequiats amb una samarreta de la cursa i l’esmorzar un cop acabada la prova.
 
El recorregut de la cursa és de 4 km, distribuïts en dues voltes a l’itinerari senyalitzat. La prova transcorre pels carrers adjacents i l’interior del recinte del mNACTEC, incloent-hi  les voltes de la teulada de l’edifici i, parcialment, espais habitualment no visitables.
 
La inscripció dels participants es pot formalitzar en línia a través del web del mNACTEC (www.mnactec.cat) o presencialment a les seus del Centre Excursionista de Terrassa (C. Sant Llorenç, 10, Terrassa) i de la Unió Atlètica de Terrassa (Pistes municipals de Can Jofresa. C. Badalona, 4. Terrassa). El termini d’inscripcions es tancarà el dia 12 de maig.
 
El mNACTEC
El mNACTEC és un dels tres museus nacionals reconeguts pel Parlament de Catalunya i té com a missió mostrar permanentment la implantació i l’evolució dels avenços científics i tècnics a Catalunya, la seva aplicació industrial i, especialment, la seva implicació i incidència social.
 
La seu del mNACTEC està situada a Terrassa, en un dels edificis fabrils més emblemàtics del modernisme català: el Vapor Aymerich, Amat i Jover, antiga fàbrica tèxtil dissenyada per l'arquitecte Lluís Muncunill i construït entre 1907 i 1908.
 
 
Més informació


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem