Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

President Puigdemont: "La immensa majoria de les institucions i dels responsables polítics malden per fer les coses ben fetes"

El cap de l'Executiu assegura durant la inauguració de la nova seu de la Sindicatura de Comptes que els seus informes "no cauen en cap sac foradat ni buit"

  • Carles Puigdemont també ha visitat el Centre d’Informació Viària de Catalunya, acompanyat del conseller d’Interior
El president amb el síndic major. Autor: Jordi Bedmar

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha assegurat aquesta tarda que els informes de la Sindicatura de Comptes de Catalunya “no cauen en cap sac foradat ni buit”, sinó que “en prenem nota, el Govern i la societat, cada vegada més exigents amb el rendiment de comptes i la transparència”. Cal explicar als ciutadans que la immensa majoria de les institucions i dels responsables polítics malden per fer les coses ben fetes”, ha insistit després d’inaugurar la nova seu de la Sindicatura.

 
Acompanyat del síndic Major, Jaume Amat, i del conseller d’Interior, Jordi Jané, el cap de l’Executiu ha inaugurat aquesta tarda la nova seu de l’òrgan fiscalitzador extern dels comptes i de la gestió econòmica del sector públic de Catalunya, que s’ha traslladat al número 60 de la Via Laietana de Barcelona.
 
Carles Puigdemont ha subratllat que amb el nou emplaçament la institució “busca la funcionalitat i prescindir d’artificis i luxes, un discurs que hem de fer nostre totes les administracions a les quals demaneu comptes”. I és que la nova ubicació, tal com ha subratllat el president, suposarà un estalvi de 700.000 euros anuals, a banda de suposar també una racionalització de l’espai. Finalment el cap del Govern ha volgut destacar “el talent i el compromís” dels treballadors de la Sindicatura de Comptes, “un dels fars que han de guiar cap a la millora contínua de les administracions”.
 
En total un centenar de persones treballen a la nova seu, que compta amb 3.200 metres quadrats de superfície distribuïts en set plantes.
 
 
Visita al CIVICAT
 
El president Puigdemont també ha visitat el Centre d’Informació Viària de Catalunya (CIVICAT), que es troba a la planta inferior del mateix edifici i que aquest 2017 s’ha renovat totalment i ha incorporat les darreres millores tecnològiques. En el recorregut pel centre ha estat acompanyat del conseller Jané i la directora del Servei Català del Trànsit, Maria Eugènia Domènech.
 
El CIVICAT és el centre de control de l’estat del trànsit de la xarxa viària catalana des del qual es treballa per gestionar adequadament els trams conflictius i millorar la seguretat viària a les carreteres de Catalunya. El seu objectiu és facilitar la mobilitat dins del país i apropar la informació a l'usuari amb la màxima rapidesa possible. 
 Cercador

Cercador

Destaquem