Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Extingit l'incendi d'indústria de Palafolls (Maresme)

· Segons el SEM finalment van ser tres els treballadors evacuats a l'hospital de Blanes per intoxicació lleu de fum i un d'ells amb cremades als braços

Els Bombers de la Generalitat han donat per extingit, al voltant de les 00.37 hores d’aquesta matinada, l’incendi a l’empresa de reparació i manteniment de Palafolls (Maresme). Els efectius, que van poder donar ja per controlat el foc poc abans de les 23.00 hores de la nit, s’han anat retirant del lloc paulatinament.  
 
Segons dades actualitzades del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), a causa de l’incendi finalment van ser tres els treballadors que van evacuar a l’hospital de Blanes amb símptomes d’intoxicació de fum i un d’ells amb cremades de tercer grau als braços. A banda, tres bombers també van requerit assistència sanitària, dels quals dos van ser evacuats al mateix hospital, però ja van ser donats d’alta.
 
Recordem que l’incendi, el qual els Bombers van poder donar en fase de control a les 21.00 hores, va cremar totalment una nau de 1.200 m2 i quedant parcialment afectada l’estructura. A l’interior van cremar set autocars, una caravana, una motos, quatre elevadors, a banda d’eines i material divers. A més, també va resultar afectat parcialment un autocar que hi havia a l’exterior.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 13 d’abril de 2017
07.20 hores


Cercador

Cercador

Destaquem