Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Els Bombes de la Generalitat donen en fase de controlat l'incendi d'indústria de Palafolls (Maresme)

·         Un treballador ha estat evacuat per intoxicació de fum i  tres bombers han requerit també assistència sanitària

Els Bombers de la Generalitat treballen en l’extinció d’un incendi d’indústria, ja està en fase de control, que afecta una empresa de reparació i manteniment d’autocars situada a la carretera N-II quilòmetre 680,6 al terme municipal de Palafolls (Maresme).
 
L’incendi, del qual s’ha rebut l’avís a les 18.35 hores, ha cremat totalment una nau de 1.200 m2 i ha quedat parcialment afectada l’estructura. A l’interior han cremat set autocars, una caravana i dues motos, a banda de material divers. A més, també ha resultat afectat parcialment un autocar que hi havia a l’exterior.
 
Els Bombers, que han sectoritzat les tasques d’extinció, han aconseguit confinar l’incendi i evitar la propagació del foc a les naus del costat, una de les quals és de mobles i l’altra és una empresa de fusta. I, al voltant de les 21.00 hores, els Bombers han donat l’incendi en fase de control. A hores d’ara, els efectius continuen treballant per acabar d’apagar aquells punts calents que encara hi ha a l’interior.
 
En el moment de l’incendi, tots els treballadors de la nau de reparació d’autocars han pogut sortir. Així mateix, també s’han desallotjat preventivament les dues empreses contigües.
 
Segons el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) un treballador ha resultat intoxicat lleu per fum i ha estat evacuat a l’hospital de Blanes. A més, també han requerit assistència sanitària tres bombers, dos dels quals han estat evacuats al mateix hospital de Blanes, un amb una torçada al genoll i l’altre per intoxicació CO.
 
En les tasques d’extinció han treballat 25 dotacions dels Bombers de la Generalitat (2 autoescales, 17 vehicles d’aigua, 5 vehicles lleugers i de comandament  i el Punt de Trànsit). A més, també han treballat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, efectius de la Policia Local, 3 ambulàncies del SEM i  Protecció Civil.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 12 d’abril de 2017
22.30 hores


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem