Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

La Campanya "Els bombers t'acompanyen a donar sang" arriba demà a Girona, Amposta i Vilafranca del Penedès

Tortosa rebrà dijous l'autobús del Banc de Sang i Teixits i Santa Coloma de Farners, divendres

 
·         Els Bombers de la Generalitat donaran suport a la Campanya, que programa diferents activitats als municipis que l’aculle


La campanya “Els Bombers t’acompanyen a donar sang”, que va arrencar  dissabte a Figueres, i on col·laboren els Bombers de la Generalitat amb el Banc de Sang i Teixits, arriba aquesta setmana a diverses ciutats catalanes.
 
Amb l’objectiu d’aconseguir el màxim de donants de sang, els Bombers han organitzat tot un seguit d’activitats paral·leles en 16 ciutats de tot Catalunya fins el dissabte 1 d’abril.
 
Dimecres, 29 de març
 
AMPOSTA: De 10 a 14 h i de 17 a 21 h.
Lloc: Casal Municipal d’Amposta (Carretera de la Simpàtica, 6)
 
La inauguració de la jornada es farà a les 10.30h amb presència de l’alcalde de la ciutat, Adam Tomàs, i del cap de la Regió d’Emergències de les Terres de l’Ebre, Eduard Martínez, i el director dels Serveis Territorials d'Interior a les Terres de l'Ebre, Joan Juan. Al matí, a més de l’autobús de la Campanya, els bombers instal·laran una autobomba i el Punt de Trànsit. I, a la tarda, s’hi afegiran l’autoescala i atraccions inflables per als més petits. També s’hi farà una xocolatada.
 
GIRONA: De 10 a 14 h i de 16 a 20 h.
Lloc: Plaça Catalunya
 
 
A les cinc de la tarda els Bombers de la Generalitat faran una maniobra d’excarceració, amb el suport del Sistema d’Emergències Mediques (SEM).
 
També s’hi instal·larà el camió “Rodafoc” dels Bombers, creat per difondre missatges de prevenció adreçat al públic més jove. El cap de la Regió d’Emergències de Girona, Enric Cano, visitarà la zona a la tarda per donar suport a la Campanya.
 
Al llarg de la tarda s’organitzaran diverses activitats per a la mainada, com un taller de bombolles i pinta-cares. També està prevista una exhibició de dansa irlandesa i actes d’animació.
 
 
VILAFRANCA DEL PENEDÈS  De 16 a 21 h.
Lloc: Rambla Sant Francesc
 
De 17 a 19 h, els Bombers de la Generalitat duran a terme dos exercicis; d’una banda la simulació d’un rescat amb autoescala i, d’altra, les maniobres de simulacre de rescat en accident de trànsit. S’hi desplaçaran dos vehicles BRP (Bomba Rural Pesant). La Creu Roja col·laborarà fent tallers per la canalla; mentre que la Policia Local farà una demostració de la seva Unitat Canina.
 
 
Dijous, 30 de març
 
TORTOSA: De 9 a 14 h i de 15 a 19 h.
Lloc: Hospital Verge de la Cinta (carrer de les Esplanetes, 14)
 
Els Bombers de la Generalitat hi desplaçaran l’autoescala, una autobomba d’extinció d’incendis i el Punt de Trànsit. Donaran suport a la Campanya i pujaran a la planta de Pediatria de l’Hospital Verge de la Cinta, on lliuraran llibres als nens ingressats. La jornada comptarà amb presència de la regidora de sanitat de Tortosa, Anna Alguero.
 
GIRONA: De 10 a 14 h i de 16 a 20 h.
Lloc: Plaça Catalunya
 
A les cinc de la tarda els Bombers de la Generalitat faran una maniobra d’excarceració, amb el suport del Sistema d’Emergències Mediques (SEM).
 
També s’hi instal·larà el camió “Rodafoc”, amb missatges de prevenció adreçat al públic més jove.
 
Al llarg de la tarda estan previstes diverses demostracions de ball, així com una actuació de gòspel.
 
 
Divendres, 31 de març
 
SANTA COLOMA DE FARNERS: De 16 a 21 h
Lloc: Pavelló la Nòria (Passeig de la Nòria, s/n)
 
Els Bombers de la Generalitat desplaçaran diversos camions i muntaran tallers de dibuix i pintura per als més menuts.
 
 
 
Cerdanyola del Vallès, 28 de març de 2017
 


Cercador

Cercador

Destaquem