Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El delegat territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona ha visitat Canet de Mar

El delegat del govern a Barcelona, Miquel Àngel Escobar, ha fet aquest matí una visita institucional a Canet de Mar (Maresme), on ha mantingut una reunió de treball amb l’alcaldessa, Blanca Arbell, i altres membres del consistori.

 
L’equip de govern local ha explicat al delegat l’aposta estratègica per a la promoció del patrimoni cultural i l’ensenyament al voltant del passat del municipi vinculat  al tèxtil. A més, Canet gaudeix d’un important patrimoni modernista. Entre unes altres iniciatives,  l’Ajuntament vol tirar endavant el projecte de reconstrucció de l’estructura de l’antic teatre Odèon.
 
D’altra banda, el delegat acompanyat de l’alcaldessa ha visitat la fundació els Garrofers, un centre de recursos especialitzats per a persones amb discapacitats psíquiques i paràlisi cerebral, que demà passat farà deu anys que es va constituir a Canet.
 
Aquesta nova visita forma part del programa de treball del delegat per conèixer directament els projectes i l’actualitat de municipis, d’entitats i d’empreses de la demarcació territorial de Barcelona.
 
La Delegació també informa mitjançant el canal http://twitter.com/delgovbarcelona


Cercador

Cercador

Destaquem