Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El president Puigdemont rep una delegació de diputats danesos al Palau de la Generalitat

El cap de l'Executiu els anima a denunciar la judicialització que l'Estat espanyol fa de la política catalan

  • El conseller d’Afers Exteriors i el secretari general de Diplocat han participat en la trobada
El president i el conseller durant la reunió. Autor: Jordi Bedmar

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha rebut aquest migdia al Palau de la Generalitat una delegació de diputats danesos convidats pel Consell de la Diplomàcia Pública de Catalunya (Diplocat) per conèixer de primera mà la situació política del país. També han participat en la trobada el conseller d'Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva, i el secretari general de Diplocat, Albert Royo.
 
La delegació danesa està integrada per un diputat de l’Enhedslisten (Aliança Roja-Verda), un del Dansk Folkeparti (Partit Popular Danès) i un socialdemòcrata de les Illes Fèroe.
 
Durant la reunió el president Puigdemont els ha explicat la situació política que viu Catalunya, ha refermat el compromís de celebrar el referèndum abans del setembre d’enguany i els ha animat a denunciar la judicialització que l’Estat espanyol fa de la política catalana.
 
Es tracta de la segona reunió d’aquestes característiques que manté el president Puigdemont, després que fa deu dies rebés també al Palau de la Generalitat una delegació de diputats francesos interessats a conèixer la situació política de Catalunya.Cercador

Cercador

Destaquem