Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El conseller Jané presideix el Dia de la Comarca i visita la Fira de Sant Josep de Mollerussa

El conseller d’Interior, Jordi Jané, acompanyat de l’alcalde Mollerussa, Marc Solsona; el president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Josep M. Huguet, i el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha presidit avui la recepció d’alcaldes i consellers comarcals del Pla d’Urgell amb motiu del Dia de la Comarca en el marc de la 145a Fira de Sant Josep de Mollerussa.
 
Davant els alcaldes del Pla d’Urgell, el conseller ha assegurat que “la Fira de Sant Josep és una de les millors fires del món” i ha destacat la complicitat i la unitat de tots els municipis de la comarca del Pla d’Urgell “és molt important la realitat comarcal perquè ens fa més forts”  ha insistit.
 
El titular d’Interior ha assegurat també que el Pla d’Urgell és una comarca segura i ha agraït la tasca de tots els cossos de seguretat per aconseguir-ho. En aquest sentit, Jané ha anunciat que la nova Àrea Bàsica Policial del Pla d’Urgell–Les Garrigues ja és una realitat. “La nova comissaria ha deixat de ser una promesa i aquesta mateixa setmana els tècnics del departament han començat a treballar ja sobre el terreny” ha explicat el conseller. “La nova comissaria, que es construirà al costat del parc de Bombers, convertirà l’espai en una illa de seguretat per a la comarca” ha afegit.
 
Posteriorment, el conseller s’ha desplaçat fins els pavellons firals on ha pogut visitar els diferents estands de la Fira de Sant Josep.


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem