Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Jané: "Els fets delictius a Martorell han disminuït un 8,5%"

El conseller d’Interior, Jordi Jané, ha presidit aquesta tarda la Junta Local de Seguretat de Martorell, junt amb l’alcalde del municipi, Xavier Fonollosa.
 
El conseller ha fet un balanç positiu de les dades delinqüencials, i ha posat en valor la feina conjunta de Mossos d’Esquadra i Policia Local, que ha permès reduir els fets delictius un 8,5%. “Els patrullatges mitxes que es fan a Martorell donen molt bon resultat, estem satisfets”, ha subratllat. Jané ha afegit que els indicadors de seguretat d’aquest municipi estan 13 punts per sota de la mitjana de Catalunya, amb 51,2 fets per 1.000 habitants.
 
El total de delictes contra les persones disminueix un 24,6%, i els delictes contra el patrimoni ho fan un 11,5%. El conjunt de robatoris amb força en general han baixat un 14,8% i els robatoris amb violència i/o intimidació han disminuït un 27,3%. Destaca el tipus robatori amb força domicili, empresa i establiment que han disminuït un 9,1%, un 24% i un 33,3% respectivament.
 
La reunió també ha comptat amb la participació de la subdirectora general de Coordinació de la Policia de Catalunya, Begoña Curto; el sotscap de la Regió Policial Metropolitana Sud, Antoni Antolín, i l’inspector cap de la Policia Local de Martorell, Àngel Luís Pérez; entre d’altres autoritats.

 Cercador

Cercador

Destaquem