Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Els Bombers de la Generalitat estrenen el seu propi himne

·       La peça serà presentada oficialment aquest pròxim divendres a Figueres, en l’acte de lliurament de les Medalles del Cos,
 
·       La setmana passada, l’himne va ser presentat al conseller d’Interior, Jordi Jané, i als comandaments del Cos,
 
·       Es tracta d’una creació del compositor i pianista Jesús Acebedo, que ha cedit l’obra i tots els drets
 
Els Bombers de la Generalitat disposen ja del seu propi himne. La peça és obra del compositor i pianista Jesús Acebedo.  L’autor, que ha cedit l'obra i tots els drets al Cos, és llicenciat en Musicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, tècnic en Musicoteràpia i titulat com a professor de piano pel Conservatori Superior de Música del Liceu. Jesús Acebedo, que treballa a la Sala Central dels Bombers,  ha fet dos versions: una cantada amb acompanyament de piano, flauta travessera i violoncel, i una altra versió només instrumental.
 
L'himne ha estat interpretat pel cantautor de Cerdanyola del Vallès Ramon Sauló, i ha estat gravat, mesclat i masteritzat pel tècnic de so Enric Marshal. La lletra fa esment a la carta de serveis dels Bombers de la Generalitat i destaca la importància del treball en equip i els trets que caracteritzen el perfil del bomber. En el seu text, la peça tampoc no oblida els qui han perdut la vida en l’exercici de la seva feina.
 
La setmana passada, l’himne va ser presentat en un acte intern a la seu del departament d’Interior al conseller Jordi Jané; una trobada a què també hi varen assistir el director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Juli Gendrau, i tots els comandaments del Cos.
 
(S’adjunta document pdf amb la lletra de l’himne, que podeu escoltar en el següent vídeo al Canal de #bomberscat a Youtube:
 
 
Cerdanyola del Vallès, 8 de març de 2017
13.30 hores
 Cercador

Cercador

Destaquem