Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Una persona ha resultat morta i dues més ferides en caure'ls una estructura metàl·lica en un local de Tarragona

El conseller d'Interior Jordi Jané, que es trobava per la zona, s'ha acostat al lloc dels fets

 A les 11.27 hores d’aquest matí els Bombers de la Generalitat han estat alertats de la caiguda d’una estructura de ferro a l’interior d’un local, al Port de Tarragona.
 
Per causes que es desconeixen una estructura metàl·lica, pesada, plegable i sobre rodes ha caigut a l’interior del local que utilitza la colla castellera dels Xiquets del Serrallo. L’estructura, en caure, ha colpejat tres persones, una de les quals, un home de 51 anys, ha resultat morta. Les altres dues han estat traslladades pel SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques):  a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, un home de 52 anys en estat greu, i a l’Hospital Santa Tecla un home de 50 anys en estat menys greu.
 
Fins al lloc s’han desplaçat tres dotacions dels Bombers, cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre ambulàncies del SEM, i efectius de la guàrdia urbana de Tarragona, de la Policia Portuària i de Protecció Civil.
 
El conseller d’Interior, Jordi Jané, es trobava per la zona i s’ha volgut acostar al lloc dels fets per interessar-se per l’estat dels ferits i conèixer els detalls d’aquest malaurat accident.
 


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem