Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Els Bombers de la Generalitat estrenaran demà el nou equip de protecció individual

  • Els equipaments suposen més protecció i un canvi d’imatge corporativa, passant del bordeus actual al color mostassa
  • Interior ha invertit 7.803.587,66€ en la substitució dels equips
  • És la primera actuació prevista en el Pla Integral del Cos de Bombers, posat en marxa pel Departament

 

Els Bombers de la Generalitat estrenaran demà un nou equip de protecció individual (EPI) que, a banda d’oferir noves i millors prestacions tècniques, suposarà un canvi en la imatge corporativa, passant del bordeus actual al color mostassa.

 

Els nous equipaments han estat repartits als 4.225 membres del Cos, que varen participar de manera molt activa en la seva tria, especialment en la fase de valoració. El contracte de renovació del nou equipament, adjudicat a l’empresa Elis Manomatic per un import de 7.803.587,66€, inclou també el servei de neteja, manteniment, descontaminació, emmagatzematge, traçabilitat i reparacions que siguin necessàries de totes i cadascuna de les unitats subministrades.

 
El nou EPI són de categoria 3; és a dir, protegeixen de perills mortals o que poden afectar seriosament la salut. Estan fets amb teixit ignífug lleuger però resistent alhora. El material emprat en la seva fabricació manté la resistència i la flexibilitat després de ser exposat a les flames. Incorpora barreges de fibres que proporcionen una alta protecció tèrmica amb un elevat nivell de confort, als usuaris, així com de durabilitat.
 
L’equipament, consta de pantaló, jaqueta, arnès, daga d’anella cosida i un parell de mosquetons de seguretat. La substitució dels EPI és la primera de les actuacions previstes en el Pla Integral del Cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya, posat en marxa pel Departament d’Interior.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 28 de febrer de 2017
17.44hores


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem