Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

L'Agència Catalana de l'Aigua convoca el concurs d'imatges del Dia Mundial de l'Aigua a la xarxa Instagram

 
· El concurs #acawordwaterday2017 es planteja com una activitat no competitiva en què pot participar qualsevol persona de més de 16 anys. Enguany s’obre també a la participació de les escoles.
 
· El concurs pretén sensibilitzar sobre la importància de l’aigua i el jurat tindrà en compte la qualitat, la creativitat i l’originalitat de les propostes que es presentin al voltant del lema “L’aigua que ens mou”
El concurs restarà obert fins el dia 28 de febrer de 2017.

 
L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), per celebrar l’edició 2017 del Dia Mundial de l’Aigua (22 de març) vol portar a terme un espai de participació activa per a la sensibilització en la gestió sostenible del cicle de l’aigua mitjançant la xarxa Instagram.
 
L’objectiu del concurs és fomentar la reflexió sobre la importància de l’aigua i moure la ciutadania a l’acció per tenir-ne cura i preservar el bon estat i la qualitat dels rius i altres ecosistemes hídrics de Catalunya. Per això es convoca un concurs que consisteix en publicar imatges al voltant del lema: L’aigua que ens mou amb l’etiqueta #acaworldwaterday2017. Enguany s’hi podran presentar, també, dibuixos fets per nenes i nens de Primària que es publiquin a través dels comptes d’Instagram de les escoles que hi vulguin participar.
 
Iniciativa participativa
 
El concurs Instragram #acawordwaterday2017 es planteja com una activitat no competitiva sinó de tipus clarament participatiu i orientada a la sensibilització d’una base molt àmplia de la societat catalana a través de les noves tecnologies de la informació i les xarxes socials (Instagram).
 
Aquesta iniciativa compta amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat i del Departament d’Ensenyament, el patrocini d’Aigües de Barcelona i la col·laboració del Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Facultat de Periodisme de la Universitat Pompeu Fabra, així com del meteoròleg i periodista Tomás Molina i la il·lustradora Roser Capdevila.
 
El concurs consisteix en la publicació de fotografies o vídeos (de com a màxim 20 segons de durada) relacionades amb el món de l’aigua amb l’etiqueta #acaworldwaterday2017 a la xarxa Instagram. Enguany també es podran presentar dibuixos fets per nens i nenes de primària i publicats a través dels comptes d’Instagram de les seves escoles.
 
Els i les participants que vulguin concursar hauran de fer-se seguidors dels compte d’Instagram de l’ACA ( aigua_cat ) a fi que se’ls pugui contactar en cas de ser seleccionats com a finalistes.
 
Premis al voltant del món de l’aigua
 
Es farà una preselecció de les 50 millors propostes d’acord amb el tema del concurs, de les quals el jurat en triarà les 24 finalistes individuals (per a l’apartat de fotografia i vídeo) i dos per a l’apartat d’escoles (Primària i Secundària).
 
Cadascun dels 24 finalistes rebrà un diploma així com un petit obsequi vinculat al món de l’aigua.
 
En el cas de les dues escoles finalistes, el premi serà col·lectiu i es farà extensiu a tot el grup de la classe del nen o nena que hagi realitzat el dibuix seleccionat.
 
Els premis es lliuraran el dia 22 de març a les 18.00 hores durant l’acte institucional de celebració del Dia Mundial de l'Aigua que tindrà lloc a l’auditori del Palau de la Generalitat.
 
Durada del concurs
 
El concurs s’iniciarà amb la publicació d’aquestes bases al web de l’Agència Catalana de l’Aigua, i finalitzarà el dia 28 de febrer de 2017 a les 00:00h. No s’admetran a concurs fotografies, vídeos o dibuixos publicades a Instagram més enllà de l’hora de finalització del concurs.
 
Podeu trobar les bases del concurs al web de l’ACA: www.gencat.cat/aca
 
També ens podeu seguir a twitter @aigua_cat i Instagram aigua_cat
 
 
 
Barcelona, 29 de desembre de 2016
 Cercador

Cercador

Destaquem