Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

La Seu d'Urgell tindrà un nou dipòsit judicial de vehicles més gran i més segur

El Departament de Justícia alliberarà l'actual emplaçament durant les properes setmanes

El canvi d’emplaçament del dipòsit de vehicles de la Seu d’Urgell tindrà lloc durant les properes setmanes. El Departament de Justícia l’ubicarà en un espai situat a Coll de Nargó, que reuneix les característiques adequades per fer aquesta funció, i que permetrà acabar amb els dèficits de l’actual dipòsit de la capital de l’Alt Urgell. El conseller de Justícia, Carles Mundó, ha explicat que la mesura respon a la demanda dels veïns i al compromís del Departament de “custodiar els vehicles en un nou espai amb garanties de seguretat”.
 
El conseller Mundó ha fet aquestes declaracions a la Seu d’Urgell, on ha signat el llibre d’honor de l’Ajuntament i ha visitat els jutjats. Aquest divendres al matí, el conseller també ha visitat l’Ajuntament i els jutjats de Puigcerdà.
 
Col·laboració amb l’Ajuntament i els jutjats
 
El conseller Mundó ha remarcat que la “col·laboració dels jutjats per mantenir actualitzats els expedients” permet que el Departament de Justícia  hagi de conservar en dipòsit el mínim nombre de vehicles possible. Gràcies a això, el Departament pot revisar els expedients judicials dels vehicles que hi ha dipositats per veure si es poden retornar als seus propietaris, si s’han de destruir o si han de continuar a disposició judicial. Mundó també ha subratllat la col·laboració de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.
 
1.300 m2 sota cobert
 
El nou dipòsit tindrà més de 6.000 m2, dels quals 1.300 m2 seran sota cobert. Les instal·lacions comptaran amb un sistema de seguretat i hi haurà més capacitat que a l’actual, per si en algun moment fos necessària. Fins ara, el dipòsit de la Seu ha tingut una mitjana d’ocupació de 80 vehicles retinguts. Actualment n’hi ha 69.


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem