Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Territori i Sostenibilitat inicia obres de millora a la T-331 a Vinallop (Tortosa)

  • Es renovarà el paviment de la carretera en un tram d’1,5 quilòmetres i es formarà una separació central
 
  • Els treballs tenen un pressupost de prop de 350.000 euros i una durada prevista de dos mesos

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat aquests dies treballs de millora a la carretera T-331 al nucli de Vinallop (Tortosa, Baix Ebre). El director dels Serveis Territorials del Departament a les Terres de l’Ebre, Antonio Suárez; l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel; i l’alcalde pedani de Vinallop, José Antonio Estíbalez, han visitat aquest dimecres les obres, que permetran afavorir la seguretat viària i la comoditat en la conducció.
 
La carretera T-331 és una via de la xarxa comarcal de la Generalitat que discorre entre Vinallop, Tortosa, Santa Bàrbara, i Ulldecona. L’actuació abasta un tram d’1,5 quilòmetres, des de la rotonda de Vinallop fins al quilòmetre 20,7 i consistirà en la reparació del ferm i la formació d’un zebrejat central per reforçar la separació dels sentits de circulació.
 
Adequació del drenatge
 
D’altra banda, es millorarà el drenatge de la carretera mitjançant el reperfilat de cunetes i la construcció de nous interceptors per a la recollida d’ aigües pluvials. Finalment, s’adequarà la senyalització vertical i horitzontal. Les obres tenen un pressupost de prop de 350.000 euros i una durada de dos mesos.Cercador

Cercador

Destaquem