Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Dilluns es restableix el servei de trens entre les estacions de Sarrià i Reina Elisenda

  • FGC ha fet un esforç per avançar la posada en servei d’aquest tram i fer-lo coincidir amb l’inici del curs escolar  
  • El servei de trens llançadora entre Sarrià i Reina Elisenda que habitualment es donava a les hores punta, es mantindrà durant tot el dia

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) tornarà a oferir servei de trens entre les estacions de Sarrià i Reina Elisenda a partir del proper dilluns 12 de setembre. Tot i que inicialment el restabliment del servei en aquest tram estava previst quan finalitzessin les obres a Sarrià, FGC ha fet un esforç per fer-lo coincidir amb l’inici del curs escolar 2016-2017. Cal tenir en compte l’alt volum d’estudiants i docents que habitualment utilitzen el servei de Ferrocarrils per arribar als centres educatius concentrats en aquesta zona.
 
La bona evolució que estan tenint les obres d’adaptació a les persones amb mobilitat reduïda a l’estació de Sarrià han permès avançar la posada en servei d’aquest tram interromput des del passat 25 de juliol. Per donar la millor atenció al client, FGC reforçarà la senyalització a les estacions, el nombre d’agents d’estacions, guies escolars, megafonia específica i informació a través de les xarxes socials corporatives.

L6 Sarrià i L12 Reina Elisenda
 
D’aquesta manera tots els clients de Ferrocarrils podran viatjar entre les estacions de Sarrià i Reina Elisenda amb un servei de tren llançadora. La llançadora, que abans de les obres d’adaptació a Sarrià només funcionava a les hores punta, passarà a donar servei durant tot el dia.
 
Les millores a Sarrià també suposaran canvis en la configuració de les línies d’FGC. Una vegada acabin definitivament els treballs d’adaptació de l’estació i la instal·lació dels tres nous ascensors, la línia L6 passarà a donar servei entre les estacions de Pl. Catalunya i Sarrià. Per arribar fins a Reina Elisenda s’haurà d’utilitzar el servei de tren llançadora que passarà a anomenar-se L12.Cercador

Cercador

Destaquem