Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El Govern aprova la subscripció d'un conveni per avançar en l'ús de les noves tecnologies a la justícia i la implementació de l'oficina judicial

 
·         L’aportació de la Generalitat supera els 1,1 milions d’euros
 
El Govern ha aprovat el conveni que formalitza una aportació al finançament de l’Administració de justícia de Catalunya per part del Ministeri de Justícia, en el marc del programa per impulsar les noves tecnologies i la millora de l’organització en aquest àmbit.
 
La Generalitat destinarà aquesta aportació, d’1.112.909 euros, a les accions que ja té en marxa a través del Departament de Justícia, per avançar en l’ús de les noves tecnologies en la tramitació electrònica dels procediments judicials, garantint la interoperabilitat entre les diferents administracions. També en la implementació del nou model d’organització de l’Administració de justícia a Catalunya: l’oficina judicial. I en la millora dels temps de resolució dels assumptes i l’atenció al ciutadà.
 
Catalunya pren part del Programa estatal de reforma de l’Administració de Justícia en tenir les competències en matèria de mitjans materials en l’àmbit de la justícia.

 


Cercador

Cercador

Destaquem