Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Francesc Ten, nou director dels serveis territorials del Departament de Cultura a la demarcació de Girona

Ten ha estat director del Servei de Publicacions de la Universitat de Girona i coordinador d'arts escèniques de l'Ajuntament de Girona

 

Francesc Xavier Ten ha pres possessió aquesta setmana com a director dels serveis territorials del Departament de Cultura a Girona, després del seu nomenament a càrrec del conseller Santi Vila. Aquest càrrec estava vacant des del setembre de l'any passat.
 
Ten, de 47 anys i natural de Calella, és llicenciat en Filosofia i Lletres i postgrau en Tècnic en disseny instruccional de e-learning, a més d'haver cursat nombroses especialitzacions en interpretació i formació teatral.
 
Des de l'any 1992 i fins l'any passat va ser el director del Servei de Publicacions de la Universitat de Girona i actualment era el coordinador d'arts escèniques de l'Ajuntament de Girona. També ha estat redactor del projecte Ciutat del Teatre i l'Ateneu en el marc del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Girona i la Universitat de Girona.
 
Adjuntem imatge de Francesc Ten, acompanyat del conseller Santi Vila, i el delegat del Govern a Girona, Eudald CasadesúsCercador

Cercador

Destaquem