Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

L'Associació de Periodistes Culturals de Catalunya concedeix el II Premi Ressenya a Carme Fenoll, cap del Servei de Biblioteques de la Generalitat

L’Associació de Periodistes Culturals de Catalunya ha atorgat el II Premi Ressenya 2016 a la cap del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, Carme Fenoll. L’entitat ha volgut reconèixer amb el premi "la bona predisposició que la premiada sempre ha mantingut vers la comunicació cultural i la dinamització del seu sector tenint en compte tots els seus agents, inclosos els periodistes". L’acte d’entrega tindrà lloc el proper 18 de febrer a la llibreria Laie de Barcelona, a les 13 hores.
 
Carme Fenoll (Palafolls, 1977) és la cap del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya des de 2012. Es va diplomar en Biblioteconomia i Documentació a la Universitat de Barcelona i és llicenciada en Documentació per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), a més de realitzar dos postgraus en documentació i un màster en gestió cultural. També és tutora dels estudis de Documentació de la UOC des de 2003. Es va iniciar com a bibliotecària a Pineda de Mar i a Barcelona, i ha estat directora de les biblioteques de Banyoles i de Palafrugell. Al llarg de la seva trajectòria ha posat en marxa projectes com Arteca, un servei d’exposició i préstec gratuït d’obres d’art, Bibsons, Wiki Loves BibliotequesCAT, 10×10 de trobades entre editors i bibliotecaris, i Biblioteques amb DO.
 
Aquesta és la segona edició del Premi Ressenya, que es va iniciar el 2015 amb l’entrega del guardó a l’editor i fundador d’Anagrama Jorge Herralde.


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem