Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Territori i Sostenibilitat licita les obres de construcció dels laterals de la C-31 a Badalona

  • El lateral, que tindrà tres carrils, s’iniciaran a l’encreuament de la C-31 amb la carretera B-500 (avinguda del President Companys) i s’acabaran al carrer de Coll i Pujol, a la zona de l’Institut la Pineda
  • L’import de la licitació és de 3,57 MEUR i es preveu que es pugui adjudicar a començaments d’any

El Departament de Territori i Sostenibilitat (TES) ha tret avui a licitació, per un import de 3,57 MEUR, les obres de construcció dels laterals de la C-31, costat muntanya, al seu pas per Badalona. L’actuació servirà per millorar l’accessibilitat a Badalona tant des de la mateixa autopista com des de la B-500. La previsió és que les obres s’adjudiquin a principis de l’any vinent per iniciar-les tot seguit, un cop es disposi dels terrenys necessaris, que ha cedir l’Ajuntament de Badalona segons el protocol signat l’any 2009. El termini d’execució és de 9 mesos.
 
El tram que es preveu construir ara té una longitud aproximada d’un quilòmetre (1.051 metres). S’inicia a l’encreuament de la C-31 amb la carretera B-500 (avinguda del President Companys) i s’acaba al carrer de Coll i Pujol, a la zona de l’Institut la Pineda. A continuació d’aquest tram, en direcció Besòs se situa el tram de pas pel barri del Sant Crist, que haurà de ser objecte d’una altra fase d’actuació.
 
El lateral, que serà un vial paral·lel a l’autopista C-31, tindrà una vorera de 0,75 metres al costat de l’autopista, 9 metres de calçada (3 carrils de 3 metres) i 3 metres de vorera al costat ciutat.
 
Les obres inclouen els treballs previs de demolició i esbrossada, el moviment de terres i la formació dels paviments. L’autopista està aixecada per això  caldrà fer 3 murs de diferents alçades que continguin les terres del talús. Dins de les obres es preveu també la formació del drenatge (embornals i claveguera) l’enllumenat i la semaforització, així com els desviaments dels serveis afectats (gas, aigua, electricitat, telefonia), que tenen una partida de  0,6 MEUR.


pdf pdf Nota de premsa
foto foto Mapa

Cercador

Cercador

Destaquem