Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Marta Macias: "30 nous projectes de desenvolupament i educació pel desenvolupament rebran el suport del Govern de la Generalitat"

El Govern afegeix 1,4 milions d’euros a projectes de desenvolupament i educació pel desenvolupament. Aquesta decisió ja va ser anunciada pel conseller de la Presidència, Francesc Homs, el 26 de juny en la presentació del Pla anual de cooperació 2015 al Parlament. El conseller va avançar que l’Agència disposaria d’1,4 milions d’euros corresponents al reintegrament d’una línia de microcrèdits, de manera que el pressupost total de la convocatòria 2015 passaria a ser de 4,8 milions d’euros.

La directora general de Cooperació al Desenvolupament, Marta Macias, afirma que “d’aquesta manera des del Govern complim amb el compromís d’incrementar el pressupost de la convocatòria, i podrem donar suport a 30 projectes més, que en aquests moments formen part de la llista de reserva a l’espera que finalitzi el tràmit.” Aquests 30 projectes se sumaran als 51 projectes ja aprovats en la resolució de la línia 1 de la convocatòria 2015.
 
Aquesta és la primera convocatòria de subvencions d’acord amb el Pla director de Cooperació al Desenvolupament 2015-2018, que va ser aprovat pel Parlament de Catalunya el 22 d’abril. D’acord amb aquest pla, els projectes responen a l’Enfocament estratègic de Gènere i Basat en Drets Humans (EGiBDH), i s’articulen sobre dos eixos prioritaris per promoure processos de transformació social basats en l’apoderament de les dones i la promoció de la igualtat. Els objectius del Pla director són la defensa dels drets humans de les dones i els drets col·lectius dels pobles.
 
Més informació:Cercador

Cercador

Destaquem