Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Tres veïns de Cunit reben la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya

La directora territorial de Benestar Social i Família a Tarragona, Anna Vendrell, ha lliurat la medalla a les senyores Margarita Udaeta i Anita Falcó i al senyor Josep Martín

La directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Tarragona, Anna Vendrell, ha entregat aquest migdia la Medalla Centenària de la Generalitat a les senyores Margarita Udaeta i Anita Falcó i al senyor Josep Martín, a la residència Novallar de Cunit. Amics, familiars, així com l’alcaldessa del municipi, Montserrat Carreras, han assistit a l’acte. El personal i la direcció del centre també han acompanyat els homenatjats durant la celebració.
 
Margarita Udaeta Gil va néixer a Barcelona el 31 de juliol de 1915. Ella i el seu marit no van tenir fills i actualment una neboda seva, a qui va conèixer quan tenia 90 anys, se’n fa càrrec.
 
Anita Falcó Sastre va néixer el 13 de setembre de 1915 a Saragossa, tot i que quan era petita la família es traslladà a Móra d’Ebre, on ha viscut tota la vida. Ella i el seu marit van tenir una filla i actualment també té dos néts.
 
Josep Martín López és nascut a Barcelona el 10 de setembre de 1915. Va treballar de tècnic d’organització a l’empresa MACOSA. Ella i la seva dona van tenir dos fills i actualment també té néts i besnéts.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d'una medalla gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.Cercador

Cercador

Destaquem