Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

INDÚSTRIA

Eurecat completa l'estructura del seu patronat i es marca l'objectiu de facturar 60 milions d'euros el 2016


  • Aquest dilluns el patronat ha aprovat l’entrada de Simon Holding i Indulleida en aquest òrgan de govern que ara ja compta amb 14 companyies, confirmant el lideratge de les empreses en aquest nou model de centre.
 
  • El patronat del centre també ha aprovat nomenar com a nou president Xavier Torra i ha donat llum verda el Pla de Centres 2015-2016, que contempla el suport econòmic de la Generalitat: s’atorgaran 10 milions d’euros enguany i 20 milions d’euros el 2016.
 
  • El patronat d’Eurecat, centre resultant de la fusió dels centres tecnològics avançats de Catalunya, preveu l’any vinent facturar 60 milions d’euros i que 1.000 empreses accedeixin als seus serveis.
 
El patronat d’Eurecat, el centre proveïdor de tecnologia industrial de Catalunya, ha aprovat aquest dilluns l’entrada de Simon Holding i Indulleida en aquest òrgan de govern. D’aquesta manera es completa l’estructura del patronat, que compta amb la presència de 14 companyies catalanes, dels centres tecnològics avançats i de la Generalitat de Catalunya. Eurecat també comptarà amb la col·laboració d’altres centres i universitats –com el CIT-UPC, el CTNS, el CTQT, el CIMNE- per completar l’oferta de tecnologia diferencial a les empreses.
 
Les altres companyies presents en aquest ens són Carinsa, Circuitor, ICL Iberia (Iberpotash), Sener, Relats, Comexi, Condor, Hewlet Packard, Hipra, Reig Jofré, Digital Legends i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.
 
Amb aquest pas es confirma el lideratge de les empreses en aquest nou model de centre, que té l’objectiu d’impulsar l’accés de les pimes a alts nivells d’innovació. Durant el patronat d’aquest dilluns també s’ha aprovat nomenar Xavier Torra com a nou president del centre. Membre del Consell de Simon Holding i enginyer de formació, Torra presidirà Eurecat amb l’objectiu que el centre facturi l’any vinent 60 milions d’euros i que 1.000 empreses accedeixin als seus serveis.
 
Igualment, l’òrgan de govern d’Eurecat també ha donat llum verda al Pla de Centres 2015-2016, que contempla el suport econòmic de la Generalitat a Eurecat per un import de 10 milions d’euros aquest 2015 i de 20 milions d’euros l’any vinent. Pel Govern català, la integració dels centres tecnològics avançats de Catalunya és una aposta de país a llarg termini. L’objectiu és que el centre proveeixi les empreses amb tecnologia diferencial i coneixement avançat per solucionar les seves necessitats d'innovació i impulsar la seva competitivitat.


Cercador

Cercador

Destaquem