Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

La Taula Territorial d'Infància de Barcelona celebra la seva primera sessió plenària

La directora general de la DGAIA ha explicat que durant els propers mesos es desplegaran les Taules Territorials d'Infància arreu de Catalunya

Aquest dimecres s’ha celebrat la primera sessió del Ple de la Taula Territorial d’Infància de Barcelona. La sessió ha estat presidida pel delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Fernando Brea, i la directora general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència i vicepresidenta de la Taula Nacional de la Infància de Catalunya, Mercè Santmartí.
 
La directora general de la DGAIA ha explicat que “les Taules Territorials tenen com a funció principal coordinar, impulsar i promoure les polítiques d’infància arreu del territori mitjançant la participació de les administracions i institucions implicades”. Santmartí  també ha destacat que “amb actes com els d’avui es fa palès el compromís adquirit pel Departament de Benestar Social i Família de desplegar durant els propers mesos les Taules Territorials d’Infància arreu de Catalunya”.
 
Les Taules Territorials d’Infància s’inscriuen dins de l’estructura de la Taula Nacional, i les integren els òrgans següents:
  • el ple
  • la comissió tècnica
  • els grups de treball
 
Precisament en aquesta primera sessió plenària s’ha aprovat la constitució d’un grup de treball que s’encarregarà d’elaborar un estudi de les diferents xarxes de professionals actives en matèria d’infància a la demarcació de Barcelona. Aquest estudi servirà per la seva futura ordenació i coordinació i serà un primer pas per arribar a l’elaboració d’un cens de Taules Locals.Cercador

Cercador

Destaquem