Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El secretari general de l'Esport felicita la selecció catalana de pitch and putt, campiona d'Europa per segona vegada

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, ha felicitat avui, al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona, la selecció catalana de pitch and putt, que es va proclamar campiona d’Europa per segona vegada en el campionat disputat a Andorra.
Foto: Xavier Berdala

A la recepció hi ha assistit també el president de la Federació Catalana de Pitch and Putt, Victor Moscatel, bona part dels jugadors responsables d’aquest èxit, així com el seleccionador Xavier Ponsdomènech, i el president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, Gerard Esteva.
 
Ivan Tibau ha lloat el “gran treball” desenvolupat per la Federació Catalana, “que s’ha traduït” en aquest Europeu i que “demostra que feu les coses bé”. El secretari general de l’Esport també ha apuntat la importància de comptar amb una selecció com la de pitch and putt, una de les primeres a competir oficialment a nivell internacional, que “ens representeu molt bé arreu del món i, a més, ho feu guanyant, cosa que ajuda a promocionar aquest esport”.
 
Victor Moscatel, per la seva banda, ha agraït la recepció del Govern i ha afirmat que la selecció és “una mostra de la categoria esportiva que tenim” en pitch and putt. “Al seu darrere hi ha molts jugadors que els volen emular i que s’emmirallen en aquest equip”, ha conclòs.
 
Catalunya es va imposar en el Campionat d’Europa de pitch and putt, disputat a la localitat de Xixerella (Andorra) a finals del passat mes de setembre, al derrotar en una final molt disputada el combinat holandès, la qual cosa permetia a la selecció catalana revalidar el títol de campiona d’Europa obtingut fa quatre anys a Lloret de Mar.



Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem