Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

INDÚSTRIA

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, inaugura la 4a edició del saló Bizbarcelona

·        Bizbarcelona, el saló per a pimes, emprenedors i autònoms, se celebra avui i demà al recinte de Fira Montjuïc de la capital catalana.
 
·        A la inauguració també hi han participat la segona tinenta d’alcalde de l’ajuntament de Barcelona, Sònia Recasens; el president del consell d’administració de Fira de Barcelona, Josep Lluís Bonet; i el president de la Cambra de Barcelona, Miquel Valls.
 
El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha inaugurat avui la quarta edició de Bizbarcelona, el saló per a pimes, emprenedors i autònoms que se celebra avui i demà a la Fira Montjuïc de Barcelona.
 
Puig ha explicat que “el sistema financer bancari i els nous models de finançament, que s’estan posant en marxa en aquest saló, hauran de ser una de les prioritats dels propers mesos, perquè l’hora de l’arrencada és quan fa falta més suport i fluïdesa de crèdit”. Puig també ha posat l’accent en la internacionalització, assegurant que “cal continuar sortint al món, no és una aposta conjuntural sinó una necessitat d’anar al mercat global”.
 
A l’acte d’inauguració hi ha pres part  la segona tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Sònia Recasens; el president del consell d’administració de Fira de Barcelona, Josep Lluís Bonet; i el president de la Cambra de Barcelona, Miquel Valls. El saló està organitzat per l’Ajuntament de Barcelona a través de Barcelona Activa, Fira de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.
 
Bizbarcelona està orientat a fomentar l’emprenedoria i contribuir a la consolidació i creixement de les petites i mitjanes empreses abordant aspectes com les vendes i internacionalització, el finançament i la gestió, la innovació o el màrqueting. Enguany, Bizbarcelona comptarà amb 328 ponents, 178 conferències i workshops i diferents espais d’assessorament i networking.
 
 
Catalunya Emprèn

La Generalitat de Catalunya presenta al Bizbarcelona la iniciativa Catalunya Emprèn, un conjunt de programes i eines per fomentar la creació d’empreses, l’esperit emprenedor, i la consolidació i creixement empresarial. Catalunya Emprèn impulsa l’emprenedoria des d’una doble vessant: la innovació i la internacionalització. Els programes estan dissenyats per acompanyar l’empresa tant en l’etapa inicial de creació de l’empresa, com en la fase posterior per fer-la créixer.
 
Els programes que se centren en les fases inicials arribaran aquest any a 25.000 persones, impulsaran la creació de 4.300 empreses i la consolidació de 4.500 més. Per que fa a les iniciatives de creixement i consolidació, el programa Start-Up Catalonia compta amb una xarxa d’acceleradores ubicades arreu de Catalunya que sumaran infraestructures aquest any per donar servei a prop d’un centenar d’empreses emergents.Cercador

Cercador

Destaquem