Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

MODA

El Born Centre Cultural, passarel·la de la propera edició del 080 Barcelona Fashion

 
·        Del 27 al 31 de gener de 2014, el recinte històric i cultural acollirà la passarel·la de moda catalana, on es presentaran les noves col·leccions per a la temporada tardor-hivern 2014-2015.
 
·        El Departament d’Empresa i Ocupació, mitjançant el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), aposta pel 080 Barcelona Fashion com un instrument estratègic per a la internacionalització de la moda catalana i, per a la relocalització de la producció tèxtil.
 
·        En el marc del 080 Barcelona Fashion tindrà lloc la segona edició del Barcelona Fashion Summit, que se celebrarà a la Llotja de Mar el proper 29 de gener de 2014.
 
Del 27 al 31 de gener de 2014, el Born Centre Cultural acollirà la nova edició del 080 Barcelona Fashion, on es presentaran les propostes d’una trentena de dissenyadors i marques per a la temporada tardor-hivern 2014-2015.
 
El Departament d’Empresa i Ocupació, mitjançant el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), impulsa el 080 Barcelona Fashion com plataforma per a la internacionalització de la moda catalana. També com un instrument estratègic per al procés de relocalització de la producció tèxtil i la creació de sinergies entre els dissenyadors i les empreses del sector. Després de dotze edicions, el 080 Barcelona Fashion s’ha anat consolidant com un referent en el món de la moda a nivell internacional, seguit per nombrosos milers professionals i mitjans de comunicació d’arreu del món.
 
La passarel•la compta amb la participació de dissenyadors emergents i de marques catalanes consolidades de presència internacional, així com també d’empreses de l'Agrupació Catalana de Tèxtil i Moda (ACTM).
 
En aquesta tretzena edició de la passarel•la del 080 Barcelona Fashion participaran més d’una trentena de dissenyadors i marques, que són (per ordre alfabètic) els següents: Albéniz, Aldomartins, Bóboli, Brain&Beast, Celia Vela, Cóndor, Custo Barcelona, Desigual, Escorpion, Georgina Vendrell, Josep Abril, Justicia Ruano, Krizia Robustella, Lebor Gabala, Mango, Manuel Bolaño, Manuel Cruzcastillo, Martinez Lierah, Miriam Ponsa, Natalie Capell, Naulover, Selim de Somavilla, , Oscarleon, Sita Murt, Ssic and Paul, Slazenger, TCN, Torras, Txell Miras, Punto Blanco, Yerse,  Zazo & Brull.
 
Com en edicions anteriors, el 080 Barcelona Fashion comptarà amb l’espai obert al públic en general, l’Open Area, que albergarà l’espai comercial del certamen de moda, amb una cinquantena de pop-up stores de moda, calçat i complements.
 
D’altra banda, en el marc del 080 Barcelona Fashion, tindrà lloc, la segona edició del Barcelona Fashion Summit, una jornada de referència en el negoci de la moda, que tindrà lloc el proper dia 29 de gener de 2014 a la Llotja de Mar de Barcelona.
 
 
El Born Centre Cultural: passarel·la d’excepció
L’elecció del recinte històric i cultural respon a la voluntat del 080 Barcelona Fashion d’escollir espais emblemàtics de la ciutat, i recórrer diferents districtes. En aquesta edició, s’ubica en un barri, el de la Ribera, que concentra un elevat nombre de botigues de moda, disseny i tendències. El 080 Barcelona Fashion ocuparà els diferents espais del recinte, motiu pel qual el centre cultural tancarà les seves portes al públic en general del 25 de gener a l’1 de febrer de 2014.
 
 
 
Nota als mitjans de comunicació 080 Barcelona Fashion: Els mitjans de comunicació poden acreditar-se a www.080barcelonafashion.cat.
 
 
 
 


Cercador

Cercador

Destaquem