Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Comunicat del director general de Serveis Penitenciaris

Xavier Martorell, director general de Serveis Penitenciaris, informa que ahir a la tarda va presentar la seva renúncia a iniciativa pròpia com a responsable d’aquesta Direcció General adscrita al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, després de comparèixer davant la Comissió d’Afers Institucionals del Parlament de Catalunya.
 
Els motius que han portat Xavier Martorell a presentar la seva renúncia són, d’una banda, personals, i, de l’altra, que no s’utilitzi el seu nom amb l’objectiu de malmetre la institució que representa i evitar així que s’interfereixi en la tasca del Govern i en el normal desenvolupament de la Direcció General de Serveis Penitenciaris. 
 
Xavier Martorell vol agrair al president de la Generalitat i al conseller de Justícia l’oportunitat de treballar des de la Direcció General de Serveis Penitenciaris al servei del país. I, alhora, reconèixer la feina que dia a dia han realitzat els professionals de l’àmbit penitenciari català durant els mesos en què ha estat al front d’aquesta Direcció i que li han permès desenvolupar la seva tasca amb professionalitat i dedicació.


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem