Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Detinguda una responsable de la Confederació General de Treballadors per l'incendi a la Borsa durant el 29-M

. La detinguda és la secretària d’organització de la Federació local de sindicats de la CGT de Barcelona

 
Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra han detingut aquest matí a Barcelona Laura GR, de 46 anys, nacionalitat espanyola i amb domicili a Barcelona, per presumptament participar en la crema i les destrosses que va patir l’edifici de la Borsa de Barcelona durant la jornada de vaga del 29-M. La detinguda és la secretària d’organització de la Federació local de sindicats de la Confederació General de Treballadors (CGT) de Barcelona.
 
Les investigacions policials posteriors als altercats que es van produir durant la jornada de vaga han permès la identificació d’aquesta persona que hauria participat, juntament amb d’altres vàndals, en la crema a la Borsa de Barcelona.
 
Els Mossos li imputen els delictes de desordres públics, incendi, coaccions i el delicte relatiu a l’exercici dels drets fonamentals i les llibertats públiques.
 
Laura GR ha estat denunciada per la policia en diverses ocasions per faltes contra les persones, coaccions, danys, contra el patrimoni i ocupació d’immobles.
 
Passarà demà a disposició judicial.
 
 
 
Àrea de Comunicació,
Barcelona, 24 d’abril de 2012


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem