Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Inauguració de l'exposició "Xavier Montsalvatge, compositor. 1912-2012", al Palau Robert

Els comissaris de l'exposició atendran els mitjans de comunicació el dimarts 6 de març, a les 12 hores

El secretari general del Departament de Cultura, Xavier Solà, en representació del conseller de Cultura, inaugurarà l’exposició “Xavier Montsalvatge, compositor. 1912-2012”, en una acte que tindrà lloc demà, 6 de març, a les 19 hores, al Palau Robert. També hi assistiran el director general d’Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès; la directora de Comunicació d’Acción Cultural Española (AC/E), Nieves Goicoechea; els comissaris Jorge de Persia i Jesús Alvira, , i Xavier Montsalvatge, fill del compositor.

L’exposició  és una de les activitats programades per l’Associació Xavier Montsalvatge Compositor en escaure’s l’11 de març de 2012 el centenari del naixement d’una de les figures més rellevants de la música catalana de la segona meitat del segle XX.
La commemoració és una oportunitat per difondre l’extensa i variada obra musical  d’una figura decisiva en la cultura del país. L’exposició compta amb el patrocini del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’organitza Acción Cultural Española (AC/E). Després de Barcelona, la mostra, que té Jorge de Persia i Jesús Alvira com a comissaris, s’exhibirà al Museu d’Història de Girona, al Círculo de Bellas Artes de Madrid i a la Julliard School of Music de Nova York.


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem