Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El delegat del Govern visita el laboratori de Sevibe Cells al Parc Científic de Girona

El delegat del Govern de la Generalitat, Eudald Casadesús, ha visitat aquesta tarda el laboratori de processament cel·lular que l'empresa Sevibe Cells ha implantat fa poques setmanes a Girona. Acompanyat pels directors dels Serveis Territorials de Salut, Josep Trias, i Empresa i Ocupació, Christian Serarols, Eudald Casadesús s'ha reunit amb el director general, Eloi Palà, i ha visitat les instal·lacions. A la visita també hi ha estat present el director del Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona, Pere Condom.
 
Sevibe Cells és una companyia dedicada a la conservació privada de cèl·lules mare del cordó umbilical per al seu ús futur dins el nucli familiar. Actualment, les cèl·lules mare de la sang del cordó umbilical s'utilitzen com a tractament estàndard per a més de 80 malalties relacionades amb el sistema hematològic i immune. El laboratori de processament cel·lular de Girona, el primer de l'empresa a l'Estat, permet processar la mostra en un temps inferior i assegurar així uns nivells de viabilitat de la mostra superiors al 98%.
 
El delegat del Govern ha volgut remarcar durant la visita la importància que una empresa vinculada amb la biomedicina hagi invertit i s'hagi volgut implantar a Girona, senyal que "entre tots, les institucions, les empreses, la universitat i la societat en general cal que seguim treballant conjuntament per generar l'entorn idoni perquè més empreses vulguin instal·lar-se o créixer a comarques gironines". En aquest sentit, ha destacat el treball del Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona.Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem