Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

S'estrenen en català 'Floquet de Neu', amb 64 còpies, i 'El talp', amb 11 còpies

Floquet de neu i El Talp arriben en català a les pantalles aquest divendres. La producció catalana Floquet de neu es podrà veure en català a 64 sales. El film ha comptat amb el suport econòmic del Departament de Cultura. També ha comptat amb el suport del Departament de Cultura el doblatge de la producció estrangera El Talp, que es podrà veure a 11 sales en català.

Floquet de neu
Floquet de neu és un llargmetratge inspirat en el mític goril·la albí que va viure al zoo de Barcelona des de l’any 1966. El film, que combina actors reals amb animació, està dirigit per Andres Schaer, amb guió d’Amèlia Mora, i protagonitzada per Claudia Abate, Joan Sulla, Pere Ponce i Elsa Pataky,
 
Quan Floquet arriba a Barcelona centra totes les mirades dels barcelonins, però, en canvi, els seus companys no l’accepten com a un dels seus. En Floquet, desesperat per integrar-se amb els seus, anirà a la recerca d’una Bruixa que li pot fabricar una poció que el converteixi en un goril·la normal. Durant el viatge s’enfrontarà a mil i un perills, la majoria orquestrats per un malvat malastruc que vol capturar el goril·la perquè creu que si aconsegueix el seu cor, la seva mala sort desapareixerà per sempre. La Paula, la millor amiga humana d’en Floquet i l’Ailur, un panda vermell budista que es creu una pantera, seran els companys d’aventura del goril·la albí, que al final descobrirà com n’és d’especial i d’estimat pel fet de ser com és.
 
La pel·lícula es podra veure a les sales Yelmo Abrera (Abrera); Cinemes Amposta (Amposta); Multicinemes Arenys (Arenys de Mar); Megacine Badalona (Badalona); Multicinemes Baricentro (Barberà del Vallès); Arenas Multicines (Barcelona); Aribau Multicinemes (Barcelona); Bosque (Barcelona); Cinemes Girona, Cinesa Diagonal, Cinesa Diagonal Mar, Cinesa Heron City; Cinesa La Maquinista; Cinesa Maremagno, Lauren Gràcia, Palau Balañà, Yelmo Cines Icaria (Barcelona); Cinemes Catalunya (Berga); Lauren Costa Brava (Blanes); Filmax Castelldefels (Castelldefels); Cinemes El Punt (Cerdanyola del Vallès); Full HD (Cornellà de Llobregat); Multicinemes Pisa (Cornellà de Llobregat); Cinemes Figueres (Figueres); Cinesa Barnasud (Gavà); Cinemes Albèniz (Girona); Ocine Girona (Girona); Ocine Granollers (Granollers); Cinesa La Farga (L’Hospitalet de Llobregat); Filmax Gran Via (L’Hospitalet de Llobregat); Cines Kursal (Igualada); Cinema Alhambra (La Garriga); JCA Cinemes Alpicat, Lauren Lleida (Lleida); Bages Centre (Manresa); Cinesa Mataró Parc (Mataró); Cinemes Urgell (Mollerussa); Cinemes Montcada (Montcada i Reixac); Cinemes Olot (Olot); Kyton (Palamós); Ocine Platja d’Aro (Platja d’Aro); Lauren Reus (Reus); Reus Palace (Reus); Cinemes Roses (Roses); Cinema City (Santa Coloma de Gramenet); Cinesa Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès); Yelmo Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès); Cinemes Atrium (Sant Andreu de la Barca); Multicines La Vailet (Sant Vicenç dels Horts); Multicinemes Eix Macià (Sabadell); Imperial (Sabadell); Ocine Sant Celoni (Sant Celoni); CineBaix (Sant Feliu de Llobregat); Cinema Prado (Sitges); Ocine Les Gavarres (Tarragona); Cinemes Segle XXI (Terrassa); Cinesa Parc Vallès (Terrassa); Ocine Roquetes (Tortosa); JCA El Vilar (Valls); Ocine El Vendrell (El Vendrell); Multicines Sucre (Vic); Lauren Viladecans (Viladecans); Lauren Garraf (Vilanova i la Geltrú); Ocine Vila-seca (Vila-seca).

El Talp
El talp és un film de Thomas Alfredson protagonitzat per Gary Oldman, Kathy Burke, Benedict Cumberbatch i Colin Firth. La pel·lícula està basada en el best-seller homònim de John Le Carré.
 
L’agent veterà del servei d’intel·ligència britànic George Smiley, que ja pensava a retirar-se, és cridat a desemmascarar el talp, un espia soviètic infiltrat que està sabotejant les operacions de l’MI5.
 
La pel·lícula es podrà veure a les sales: Cinemes Girona, Cinesa Heron City, Lauren Gràcia (Barcelona); Ocine Girona (Girona); JCA Cinemes Alpicat, Lauren Lleida (Lleida); Atlàntida (Manresa); Cinemes Olot (Olot); Cinesa Parc Vallès (Terrassa); JCA Cinemes Valls (Valls); Cinema Nou (Vic).
 
 
 El tràiler en alta resolució el teniu a l’àrea de descàrrega: http://www.gencat.cat/llengua/descarrega/descarrega
 
 Més informació:
 Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem