Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Isabel Ruiz, nova directora dels Serveis Territorials de Justícia a Girona

Isabel Ruiz i Margalef ha estat nomenada directora dels Serveis Territorials de Justícia a Girona i avui ha pres possessió del càrrec. Substitueix Josep Maria Guinart, nomenat recentment conseller de la Comissió Nacional de l’Energia
 
La nova directora va néixer a Palamós l’any 1963.
 
És llicenciada en dret per la Universitat de Barcelona, l’any 1988, i diplomada de Postgrau en Tècnica Urbanística per la Universitat Politècnica de Barcelona, el 1991.
 
Fins ara ha estat responsable de dimensionament i optimització de plantilles a la Secretaria d’Administració i Funció Pública del Departament de Governació i Relacions Institucionals.
 
Ha ocupat diversos càrrecs a l’Administració de la Generalitat, entre els quals destaquen: analista d’organització a la Direcció General d’Innovació i Organització de l’Administració; analista de qualitat en processos selectius de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya; adjunta al delegat territorial d’Ensenyament a Girona, i cap de la Secció d’Equipaments Comercials de la Direcció General de Comerç Interior i Serveis del Departament de Comerç, Consum i Turisme de la Generalitat de Catalunya.
 
També ha ocupat diversos càrrecs al Departament de Comerç, Consum i Turisme de la Generalitat: secretària de la Comissió Territorial d’Equipaments Comercials de Girona; secretària de la Comissió Territorial d’Equipaments Comercials de Barcelona, i secretària del Consell Assessor de la Generalitat de Catalunya en matèria de comerç.
 


Cercador

Cercador

Destaquem