Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El president Mas assegura que els guardonats amb la Creu de Sant Jordi són, com Catalunya, exemple "d'esperit de servei, ment oberta i capacitat de relacionar-se portes enfora"

  • El cap de l’Executiu diu que els premiats són “fars que il·luminen en moments en què segurament no tot és clar” i que “amb el seu exemple i testimoni serviran de guia i d’orientació per a moltíssima gent”
Fotografia de família del president Mas amb tots els guardonats

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha destacat aquesta tarda que els guardonats amb la Creu de Sant Jordi “han estat una mostra de gent que ha tingut un esperit de servei molt clar, de ment oberta i capacitat de relacionar-se portes enfora. Una mica l’exemple, en el seu conjunt, del nostre país”.

En aquest sentit, el president ha destacat que la Creu de Sant Jordi no distingeix “simplement una trajectòria d’èxit”, sinó un servei de país. “Un bon servei a un país concret, a una identitat concreta, a una personalitat concreta, a una nació concreta i a un poble concret. La nació catalana, el país Catalunya, el poble català”, ha assegurat.

En un acte solemne al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat, Artur Mas s’ha dirigit a les 29 personalitats i les 15 entitats que han rebut el guardó, posant-los com un exemple a seguir: “Les persones i entitats que avui heu rebut aquesta distinció en el fons veniu a ser fars que il·luminen en els moments en què segurament no tot és clar. En aquests moments, els fars serveixen per guiar, perquè la gent no es perdi i, si estan ben alineats, perquè la gent es pugui orientar bé. Estic segur que vostès, amb el seu exemple i testimoni, serviran en aquests moments complicats a nivell de país de guia i d’orientació per a moltíssima gent”, ha reblat.

Per això, ha demanat a tota la població catalana que s’emmillari en aquestes trajectòries d’èxit i que aquestes esdevinguin “un estímul per fer les coses millor”. “Que la gent es fixi en aquella gent que fa les coses bé i intenti imitar-la, crec que és una cosa que a casa nostra ens cal”, ha assegurat, afirmant que “en moments difícils com els que està vivint Catalunya és especialment important i necessari aquest tipus de persones i entitats que són exemple i testimoni”.


Nota: Podeu descarregar totes les fotografies de la cerimònia, en alta resolució, a la web: http://www.gencat.cat/presidencia/creusantjordi/2011Cercador

Cercador

Destaquem