Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Relleu al capdavant del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació

El proper 26 d'abril s'incorpora Jordi Escalé com a nou director gerent

El Consell d’Administració del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) ha designat en Jordi Escalé i Castelló com a nou director gerent. El Consell ha agraït la feina feta aquests darrers anys pel director gerent, Josep Lluís Checa, de la qual ha ressaltat la creixent evolució de les TIC al conjunt de la Generalitat i als seus Departaments. Josep Lluís Checa ha estat director gerent des del juny del 2007 i ha estat l’artífex del rellançament del Centre com a model d’empresa en un moment de creixement del sector.
Jordi Escalé i Castelló, nou director gerent del CTTI

Jordi Escalé és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i MBA per ESADE, ADE per la Universitat Politècnica de Catalunya i PDG per IESE a més d’haver realitzat nombrosos cursos de Sistemes d’informació als EUA. Ha desenvolupat la seva carrera professional al grup Telefónica en funcions de direcció de marketing estratègic, eCommerce i eBusiness, al holding Vilella Rahn com a director general de serveis corporatius i actualment exercia de director d’innovació i màrqueting a Infojobs, empresa del grup multinacional Schibsted. Des de l’any 1995 realitza també tasques docents a ESADE impartint continguts relacionats amb l’economia digital, essent impulsor de l’ús de les TIC en l’ensenyament.
 
Amb el nomenament de Jordi Escalè el Consell d’Administració del CTTI vol enfortir la tasca d’estratègia i control del CTTI en matèria de TI, millorar la gestió de tots els sistemes d’informació de la Generalitat, donar impuls a nous models de contratació i fer del CTTI una eina de transformació per a la millora de la productivitat de l’Administració i la qualitat de servei als ciutadans de Catalunya.
 
El Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya (CTTI) és una empresa pública adscrita al Departament de Empresa i Ocupació. El CTTI, amb un equip de més de 350 professionals, és el responsable de garantir la direcció, planificació, gestió i control dels sistemes d'informació i dels serveis de telecomunicacions de la Generalitat de Catalunya.Cercador

Cercador

Destaquem