Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El delegat del Govern participa en l'acte de reconeixement als culleraires de Tortellà

Visita a la Fira de Tortellà

 
El delegat del Govern de la Generalitat a les comarques gironines, Eudald Casadesús, ha participat aquest migdia en l'acte de reconeixement als culleraires de Tortellà que s'ha fet en el marc de la XXI Fira de Quaresma. El delegat hi ha participat convidat per l'alcalde de Tortellà, Joaquim Pagès.
Casadesús ha destacat l'esforç d'aquests empresaris artesans de Tortellà i els ha posat d'exemple a tenir en compte "tant pel que representa de manteniment d'una tradició com de voluntat d'innovació per anar més enllà". L'acte de reconeixement als culleraires de Tortellà - declarat recentment ofici singular per la Generalitat -, ha tingut lloc en el Casal de la Gent Gran Pont del Llierca, a la plaça del poble, on hi ha instal·lada l'exposició "Tortellà, poble de culleraires", que mostra algunes col·leccions i eines antigues relacionades amb aquest ofici. En aquesta exposició hi ha també representades les quatre empreses del poble - Culleres Bauzà, Serra Quintana, Artesania Fontàs i Artesania Faig - que encara avui es dediquen a fer culleres i altres estris de cuina amb fusta.
En l'acte de reconeixement als culleraires de Tortellà hi han participat també representats del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya.Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem