Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Lluís Rovira, nou director de la Institució dels Centres de Recerca de Catalunya

El patronat de la Institució dels Centres de Recerca de Catalunya ha aprovat avui en sessió extraordinària la renovació dels seus membres i el nomenament del Dr. Lluís Rovira Pato com a director de l'entitat. En la sessió d'avui també s'ha procedit a renovar els càrrecs de patrons de la fundació, un cop reestructurat el Govern. En aquest òrgan, presidit pel conseller d'Economia i Coneixement Andreu Mas-Colell, hi ha també representats els departaments de Salut, Agricultura, Empresa i l'Associació Catalana d'Entitats de Recerca (ACER).
 
La Institució CERCA és el mitjà propi i servei tècnic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya per al seguiment, suport i facilitació de l'activitat dels centres de recerca del sistema CERCA. Constituïda com una fundació del sector públic, va ser creada al 2010 amb la missió de definir i portar a la pràctica serveis comuns per els centres de recerca; avaluar-los i valorar-ne la qualitat; i vetllar per què hi hagi una bona connexió entre els centres i les universitats catalanes.
 
Lluís Rovira (Girona, 1968) és Doctor en Biologia per la Universitat de Barcelona i especialista en l'anàlisi i gestió de la ciència i la tecnologia. La seva faceta com a investigador l'ha dut a interessar-se per l'anàlisi de l'activitat científica i la bibliometria, camp en el què ha dirigit diversos projectes de recerca.
 
Com a gestor, ha estat secretari del Consell Social de la Universitat de Girona i del Parc Científic i Tecnològic de la mateixa universitat. Ha estat director adjunt a l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) (2005-2009) i adjunt al director general de Recerca (2009-2011).
 


Cercador

Cercador

Destaquem