Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Carles Llorens i Vila, nou director general de Cooperació al Desenvolupament


El Govern de la Generalitat ha aprovat aquest matí el nomenament de Carles Llorens i Vila com a nou director general de Cooperació al Desenvolupament
.

Nascut a Còrdova l’any 1963 i llicenciat en Filologia Catalana, Carles Llorens és el secretari de relacions internacionals de CDC des del 2004 i el representant convergent en el Partit dels liberals, demòcrates i reformistes europeus (ELDR Party). Dins d'aquest partit forma part de l’steering committe.
 
Anteriorment, del febrer de 2000 fins al gener de 2004, va ser delegat del Govern a Girona, i el 1996 fins al 1999, director de l’Institut de Formació de CDC. Ha treballat com a periodista i col·labora habitualment a la premsa nacional publicant articles d’opinió.
 
És autor i coautor de llibres de reflexió política com Reconstrucció nacional, i d’història com Sunyol, l’altre president afusellat; Història del consorci de la Zona Franca de Barcelona; Breu història del F.C. Barcelona”, La Guerra de Cuba; Dissidents. les veus que Castro no ha pogut silenciar. També és editor del llibre, junt amb Artur Mas, “Una política internacional per a Catalunya (2010-2020). les propostes de Convergència en política exterior.”


Cercador

Cercador

Destaquem