Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

A presó l'autor de tres robatoris amb violència que utilitzava medicaments per alterar la consciència a les seves víctimes

 · El detingut va abusar sexualment d’una de les seves víctimes
 . No es descarta que hi hagi més víctimes

 
Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de l’Hospitalet de Llobregat van detenir, el diumenge 10 de desembre, un home xilè, de 33 anys i veí de Barcelona com a presumpte autor de tres robatoris amb violència utilitzant medicaments per alterar la consciència i d’abusos sexuals.
 
La investigació es va iniciar el 2 de desembre després que una dona denunciés  abusos sexuals per part d’un individu que havia conegut la nit anterior. L’agressor, qui l’havia acompanyat a casa seva, li havia ofert un té per veure i a partir d’aquell moment ja no recordava res més. A més a més, l’autor dels fets també li havia sostret, a ella i a la seva companya de pis, un telèfon mòbil, diners en efectiu i un rellotge.
 
Gràcies a les gestions d’investigació es va detenir el presumpte agressor, el 10 de desembre, en un local d’oci nocturn de la ciutat de Barcelona. En el moment de la detenció es va comprovar que el detingut portava a sobre uns blisters de pastilles d’un fàrmac que actua sobre el sistema nerviós central, amb propietats, entre d’altres, sedants, hipnòtiques i estabilitzadores de l’estat d’ànim, i que també causa l’oblit temporal d’episodis viscuts.
 
Posteriorment els investigadors van trobar dues víctimes més del presumpte autor dels fets els quals havien patit el mateix modus operandi i havien estat víctimes, al seu domicili, de robatoris, però en aquests casos no es van cometre abusos sexuals.
 
La investigació va esgrimir que les tres víctimes havien conegut a l’autor dels fets en el mateix club nocturn privat de Barcelona.
 
El detingut va passar a disposició judicial del jutjat de guàrdia de l’Hospitalet de Llobregat, el 13 de desembre, el qual va decretar el seu ingrés a presó. 
 
A hores d’ara els agents encara continuen analitzant noves informacions que fan preveure que el nombre de víctimes podria ser superior.
 
 
Àrea de Comunicació
Sant Feliu de Llobregat, 16 de desembre de 2017


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem

 • Twitter del Govern

  Seguiu @govern per conèixer el dia a dia i els posicionaments polítics de l'executiu

 • Govern transparent

  Web Transparència: Govern, acció pública i gestió dels recursos

Departament

 • Titular
  Andreu Martínez
 • Responsable comunicació
  Joana Vallès