Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Empresonat un dels delinqüents més buscat a les comarques de Tarragona

· Li constaven cinc ordres de detenció pendents, tres reclamacions judicials i dues policials
 
· Era l’últim membre pendent de detenció d’un grup criminal desarticulat enguany que es caracteritzava per emprar violència física contra les seves víctimes

 
Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Reus (Baix Camp), arran d’una detenció per conducció temerària i atemptat contra els agents de l’autoritat duta a terme per la Guàrdia Urbana de Reus el passat 3 de desembre, han pogut presentar davant de la corresponent autoritat judicial a un home, de 21 anys, de nacionalitat espanyola i sense domicili conegut, com a presumpte autor de diversos delictes contra el patrimoni i les persones.
 
En l’atestat policial presentat davant del jutge, els investigadors relacionen aquest individu amb dos robatoris amb violència i lesions, un a Reus i l’altre a l’Aleixar, l’any 2016. Durant aquest 2017, el detingut hauria comès quatre robatoris amb força: dos a Tarragona i dos a Constantí, dos robatoris amb violència: un a Tarragona i un Reus, cinc robatoris de vehicles: dos a Reus, dos a Constantí i un altre a Tarragona, i un  delicte de violació de domicili, un altre de lesions i resistència als agents de l’autoritat a Constantí.
 
Les diverses investigacions policials havien determinat que el modus vivendi del detingut es basava en la seva activitat delictiva contra el patrimoni i les persones. En aquest sentit, cal destacar que en molts dels fets va actuar amb violència contra les seves víctimes.
 
El detingut, amb 23 antecedents policials, va passar el dia 5 de desembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus, i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.
 
 
Àrea de Comunicació
Tarragona, 8 de desembre de 2017
 


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem

 • Twitter del Govern

  Seguiu @govern per conèixer el dia a dia i els posicionaments polítics de l'executiu

 • Govern transparent

  Web Transparència: Govern, acció pública i gestió dels recursos

Departament

 • Titular
  Andreu Martínez
 • Responsable comunicació
  Joana Vallès