Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El pont de tots Sants, dominat per un anticicló


 • El pont tindrà estabilitat atmosfèrica
 • Farà sol en general, tret de moltes zones de l’interior, on hi haurà boira que localment podrà ser persistent

 
El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) informa que la situació meteorològica dels propers dies estarà dominada per un anticicló que s’instal·larà al centre d’Europa i abraçarà la península Ibèrica. La predicció indica que des de dissabte 29 d’octubre fins dimarts 1 de novembre els dies seran assolellats en general i amb absència de precipitacions. Tot i això, hi haurà la presència de boira a les planes i fondalades de la depressió Central, així com a punts del prelitoral, que localment podrà ser persistent i fins i tot deixar quatre gotes. A banda, no es descarta que es formin alguns núvols baixos en zones del litoral.
 
La temperatura estarà per sobre de la mitjana per l’època de l’any, però tindrà una lleugera tendència al descens. A grans trets, la mínima es mourà entre 1 i 6 ºC al Pirineu; entre els 4 i 9 ºC al Prepirineu; entre els 8 i 13 ºC a la depressió Central; entre els 9 i 14 ºC al prelitoral i al litoral nord, i entre els 12 i 17 ºC a la resta del litoral. La màxima oscil·larà entre els 20 i 25 ºC al litoral i al prelitoral, i entre els 17 i 22 ºC a la resta, si bé localment quedarà més baixa a punts de la depressió Central on la boira sigui persistent.
 
Els models meteorològics a mitjà termini indiquen que l’estabilitat atmosfèrica es mantindrà fins a final de la setmana vinent, tot i que amb una tendència a debilitar-se, i que la temperatura seguirà descendint lentament.
 
 
28 d’octubre de 2016


pdf pdf Nota informativa

Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem

 • Twitter del Govern

  Seguiu @govern per conèixer el dia a dia i els posicionaments polítics de l'executiu

 • Govern transparent

  Web Transparència: Govern, acció pública i gestió dels recursos

Departament

 • Titular
  Oriol Puig i Godes
 • Responsable comunicació
  Mariona Carreras