Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Les instal·lacions guanyaran 700 m2 més de superfície

Els jutjats de Mollet es traslladaran a Can Fàbregas l'estiu del 2019

L’equipament agruparà els jutjats i el Registre Civil, actualment ubicats en punts diferents de la ciutat
 
La Generalitat tancarà les dependències actuals, que no reuneixen les condicions necessàries per prestar un bon servei als ciutadans
La consellera anuncia els nous jutjats de Mollet

Mollet tindrà uns jutjats nous que obriran les portes l’estiu del 2019. Estaran ubicats a l’edifici de Can Fàbregas, situat a la ronda de Can Fàbregas de Mollet, una zona ben comunicada i a cinc minuts a peu de l’actual seu judicial. El dia 30 de maig es va signar el lloguer del local. Justícia pagarà 29.000 euros mensuals durant 20 anys. Les obres d’adequació van a càrrec del propietari i han d’estar enllestides en onze mesos. Un cop acabades les obres, el Departament hi  instal·larà el mobiliari i els equips informàtics.
 
Els jutjats actuals no reuneixen les condicions necessàries per prestar un bon servei als ciutadans. Amb el trasllat al nou edifici, el Departament de Justícia resol els problemes de deteriorament i falta d’espai de les instal·lacions actuals que, per exemple, no disposen d’espais imprescindibles, com una zona de custòdia de presos i detinguts. El trasllat, de fet, és una petició llargament reivindicada pels professionals.
 
Uns 700 m2 més d’espai per a dependències judicials
 
El nou edifici permetrà agrupar en un mateix espai els jutjats i el Registre Civil, que actualment estan ubicats en diferents punts de la ciutat. Can Fàbregas disposarà de 2.800 m2 de superfície construïda distribuïda en dues plantes: planta baixa (1.408 m2) i planta primera (1.391m2). En total, els jutjats de Mollet guanyaran uns 700 m2 d’espai respecte de les dependències actuals.
 
Protecció a les víctimes
 
El Departament de Justícia ha projectat dins de les noves instal·lacions uns espais més amplis i diàfans que milloraran la confortabilitat i la seguretat dels professionals i de la ciutadania, amb circuits diferenciats per protegir les víctimes i els testimonis. Tot l’edifici serà accessible per a persones amb problemes de mobilitat reduïda.
 
El partit judicial de Mollet dona servei a una població de més de 106.000 habitants de set municipis del Vallès Oriental.Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem

Departament

  • Responsable comunicació
    Oriol Burgada