Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Montserrat Muñoz Moreno, nova directora general de Modernització de l'Administració de Justícia

Montserrat Muñoz Moreno serà la nova directora de Modernització de l’Administració de Justícia. Nascuda a Bagà, el 20 d'abril de 1974 i veïna de l'Ametlla del Vallès. 
 
És enginyera superior en informàtica per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i posseeix el títol del Programa de desenvolupament directiu (PDD) a IESE, promoció de l’any 2009.  Ha participat en diversos programes de formació continuada d'àmbit internacional sobre tècniques de lideratge, gestió del canvi, transformació i continuïtat de negoci, sistematització de processos (certificada en ITIL per Pink Elephant), metodologies per a innovar i desenvolupament d'equips i persones (Mentor 21 Program).  
 
Des de fa poc més d'un any fins ara, ha format part de la Direcció d’Estratègia i Innovació del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya. En aquest període ha participat en l'elaboració de l'estratègia i el model organitzatiu del Centre, el desplegament de la nova organització i processos de serveis i operacions i ha iniciat el plantejament del futur model de dades de la Generalitat, pensant en la informació des de la vessant del ciutadà, simplificant-la i fent-la més accessible i universal i prenent com a referència els models dels departaments que són pioners en aquest enfocament. Actualment treballa en com aproximar la innovació al dia a dia del Centre i  de l'Administració. 
 
Prèviament, ha desenvolupat la seva carrera professional en l'àmbit de les tecnologies de la informació orientada en la millora dels processos de negoci, especialitzada en grans multinacionals en els sectors de la salut i farmacèutic i en entorns regulats (Nobel Biocare, Pfizer Consumer, Johnson & Johnson Consumer, Almirall), on ha assumit diverses responsabilitats, entre d’altres: lideratge en el desplegament de programes de transformació i modernització digital de negoci i financer; disseny, gestió i control de models d'externalització de serveis de manteniment de solucions i infraestructures; gestió i priorització extrem a extrem del dossier de projectes global de la companyia; i definició de nous models organitzatius i centres de competència alineats als canvis de negoci que permetin desenvolupar equips centrals d'especialització i col·laboratius d'alt rendiment.  
 
Va formar part de l'equip d'expansió a l'Estat espanyol de l’empresa emergent holandesa Tridion, especialitzada en la gestió documental i de continguts, com a enginyera de solucions, experta en tecnologia XML, arxiu, gestió multiidioma, segmentació de dades i publicació multicanal. 
 
La nova directora general de Modernització de l’Administració de Justícia serà la màxima responsable d’aplicar les actuacions de millora de l’Administració de justícia a Catalunya, fer-la més propera a la ciutadania, implementar l’estructura de l’oficina judicial i dissenyar sistemes de gestió i informació d’acord amb les polítiques TIC, entre d’altres.


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem

Departament

  • Responsable comunicació
    Oriol Burgada