Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Convocades 275 noves places de caporal/a dels Mossos d'Esquadra

  • La convocatòria, de promoció interna, permetrà al cos dels Mossos d’Esquadra comptar amb 2.673 caporals

El Departament d’Interior ha obert la convocatòria de promoció interna per cobrir 275 places de caporal/a del cos de Mossos d’Esquadra de la Generalitat de Catalunya, pel procediment de selecció de concurs oposició.
 
El procés de selecció constarà de la fase de concurs, de la d’oposició, de la capacitació, que es realitzarà a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, i la de pràctiques.
 
Segons les bases publicades al DOGC, els aspirants han de tenir una antiguitat mínima de dos anys com a funcionaris de carrera a la categoria de mosso/a al cos de la policia autonòmica; posseir el títol de graduat/ada escolar, graduat/ada en educació secundària, de formació professional de primer grau o equivalent, o qualsevol altre de nivell superior; i estar en algunes de les situacions administratives següents: servei actiu, servei especial, serveis en altres administracions o qualsevol altra situació administrativa que comporti reserva de lloc o de destinació.
 
Aquesta convocatòria permetrà a la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra, format actualment per 15.882 agents, reforçar la seva estructura en l’escala bàsica.
 
Actualment el cos compta amb 2.398 caporals, 2.079 homes i 319dones. La convocatòria, de promoció interna, permetrà al cos de Mossos comptar amb 2.673 caporals.
 
 
 


pdf pdf NOTA EN PDF

Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem

Departament

  • Responsable comunicació
    Joana Vallès

Enllaços