Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Els Bombers de la Generalitat treballen en un incendi forestal a la zona del Coll del Pení, a Roses (Alt Empordà)

 
Els Bombers de la Generalitat han estat alertats a les 16.44h d’un incendi de vegetació forestal a la zona del Coll del Pení, a la serra de Rodes, a Roses (Alt Empordà). Es tracta d’un incendi amb 4 focus simultanis, dos dels quals estan més actius: el primer poc després del quilòmetre 1 de la GI-620, i el segon a la cruïlla d’aquesta carretera amb la GI-614.
 
En aquests moments hi treballen 16 mitjans aeris i una quarantena de dotacions terrestres de Bombers de la Generalitat. A la zona la tramuntana bufa amb intensitat fluixa-moderada.
 
Els 4 focus afecten una superfície aproximada de 2,5ha, 2ha, 1ha i 200m2, segons informa el cos d’Agents Rurals, que investiga les causes de l’incendi i treballa amb la intencionalitat com una de les hipòtesis.
 
Des de Bombers s’ha demanat de forma preventiva el confinament de les urbanitzacions de Puig Rom i Mas Fumats, de Roses.
 
Segons confirma el Servei Català de Trànsit, s’ha tallat la carretera GI-614, que uneix Roses i Cadaqués. També s’ha tallat l’accés a Cala Montjoi, Cala Joncols, Canyelles i Almadrava. 
 
El dispositiu també compta amb 3 unitats dels Agents Rurals, 6 de les Agrupacions de Defensa Forestal, 10 patrulles de Mossos d’Esquadra, efectius de la Policia Local, efectius de Protecció Civil i 1 ambulància, amb caràcter preventiu, del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).Cercador

Cercador

Destaquem

Departament

  • Responsable comunicació
    Joana Vallès

Enllaços