Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

L'ICD i la Càtedra Josep Termes (UB) organitzen "Doblement invisibles", un cicle que reivindica les aportacions de dones en la construcció social

Dues conferències sobre l'obra de les pedagogues Teresa Mañé i Carme Serrallonga inauguren el cicle

La presidenta de l’Institut Català de les Dones, Núria Balada, el director acadèmic de la Càtedra Josep Termes (UB), Agustí Colomines, i la diputada de la Diputació de Barcelona, Rosa Funtané, han inaugurat el cicle “Doblement invisibles”. L’objectiu és visibilitzar i divulgar les contribucions i els sabers de catorze dones que els relats històrics no han valorat suficientment pel fet de ser dones.
 
El cicle, que es desenvoluparà fins el mes de novembre, està estructurat en set sessions, cadascuna de les quals reivindicarà dues dones destacades en un mateix camp a través de conferències impartides per persones expertes.
 
La sessió que ha iniciat el cicle ha comptat amb les conferències de la catedràtica Susanna Tavera i l’actriu Carme Sansa sobre les aportacions de les pedagogues Teresa Mañé i l Carme Serrallonga, respectivament.
 
Altres dones que es visibilitzaran són: les esportistes Anna Maria Martínez Sagi i Maria Pepa Colomer; les polítiques Carme Karr i Ángeles López de Ayala; les solidàries Pepita Casanellas i Maria Llorença Llong; les influents Carme Ballester i Antonieta Macià; les científiques Maria Oliveras i Aurèlia Pijoan, i les artistes Irene Polo i Maria Canals.Cercador

Cercador

Destaquem

  • Twitter del Govern

    Seguiu @govern per conèixer el dia a dia i els posicionaments polítics de l'executiu

  • Govern transparent

    Web Transparència: Govern, acció pública i gestió dels recursos

Departament

  • Titular
    Núria Balada