Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El Govern condemna l'homicidi d'una dona a Badalona presumptament víctima de la violència masclista

A les 13.00h l'ICD convoca un minut de silenci en senyal de dol davant la seva seu al barri del Raval de Barcelona

El Govern de la Generalitat de Catalunya condemna l’homicidi d’una dona a Badalona (Barcelonès), presumptament a mans de la seva parella, qui ha estat detingut pels Mossos d’Esquadra, i expressa el seu sentit condol a la família de la víctima.
 
La presidenta de l’Institut Català de les Dones (ICD), Núria Balada, ha lamentat els fets i ha reiterat el compromís del Govern de la Generalitat de Catalunya en l’erradicació de la violència masclista, així com la determinació de continuar treballant en la millora dels mecanismes de prevenció, sensibilització, detecció, atenció i recuperació de les dones víctimes de la violència masclista i els seus infants.
 
A les 13.00h., l'ICD ha convocat un minut de silenci en senyal de dol que tindrà lloc davant la seva seu a Barcelona (Pl. Pere Coromines 1).
 
Núria Balada ha subratllat que “hem de transformar la indignació per aquests fets en resposta social efectiva i seguir treballant des de tots els fronts i àmbits socials contra totes les violències masclistes”.

La presidenta de l’ICD ha volgut destacar que “només erradicarem la violència masclista si avancem en els drets i les llibertats de les dones. Hi ha cultures on la violència masclista és quelcom impensable. El nostre horitzó ha de ser una societat sense masclisme”.

L’ICD posa a disposició de les dones que travessen situacions de violència masclista el servei especialitzat 900 900 120. Les dones que ho necessitin també poden adreçar-se a algun dels serveis municipals o comarcals d’informació i atenció a les dones (SIAD). Aquests 102 serveis local ubicats en poblacions de més de 20 mil habitants compten amb el suport de l’ICD.


Cercador

Cercador

Destaquem

  • Twitter del Govern

    Seguiu @govern per conèixer el dia a dia i els posicionaments polítics de l'executiu

  • Govern transparent

    Web Transparència: Govern, acció pública i gestió dels recursos

Departament

  • Titular
    Núria Balada