Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Cloenda de l'exposició D'ONES.(R)evolució de les dones en la música amb un concert de Joana Gomila i The Sey Sisters

La presidenta de l’Institut Català de les Dones, Núria Balada, el director general de Difusió, Ignasi Genovès, i el director editorial del Grup Enderrock, Lluis Gendrau, clouran disabte a les 12.00h. la mostra “D’ONES. (R)evolució de les dones en la música”. L’acte consistirà en un concert al jardí del Palau Robert a càrrec de Joana Gomilla i The Sey Sisters. El concert serà presentat per Helen Morén, directora de redacció d’enderrock i comissària de l’exposició.
 
El concert, organtizat per l’ICD, amb el suport el Palau Robert, tanca “D’ONES. (R)evolució de les dones en la música”. La manacorina Joana Gomila és impulsora del nou folk balear. Conjuga la tradició balear de tonades de segar i d’espigolar amb lletres actuals. El grup The Sey Sisters el formen les germanes Sey, tres veus de la nova generació de música negra catalana d’origen africà. Practiquen soul i gòspel com a trio –Let Freedom Ring (Temps Record, 2015)– i també pugen a l’escenari amb Funkystep, amb un repertori més global.
 
L’exposició “D’ONES”, que acaba al 23 d’abril, ha estat una proposta d’immersió sonora i documental en l’univers musical femení dels Països Catalans, i donant visibilitat a 1.000 artistes femenines del darrer segle a través de composicions, cançons i videoclips. La mostra ha esta organitzada la Generalitat de Catalunya, amb el comissariat del grup Enderrock.


Cercador

Cercador

Destaquem

  • Twitter del Govern

    Seguiu @govern per conèixer el dia a dia i els posicionaments polítics de l'executiu

  • Govern transparent

    Web Transparència: Govern, acció pública i gestió dels recursos

Departament

  • Titular
    Núria Balada