Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

La consellera Munté expressa el total suport del Govern a la promoció de l'esport femení

Neus Munté ha participat en la presentació de la campanya "#Orgullosa" per promocionar el futbol femení

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, ha afirmat que “des del Govern tenim el compromís de continuar donant suport a l’esport femení”. Així ho ha dit durant la seva participació en la presentació de la campanya “#Orgullosa “, que impulsa la Federació Catalana de Futbol (FCF) i que té com a objectiu promoure el futbol i el futbol sala femení.
La consellera Munté ha manifestat que el Govern català valora molt positivament l’aposta clara que la FCF fa amb la campanya “#Orgullosa” que arriba després que diverses dades avalen el bon moment que viu el futbol femení. Com ara, l’increment espectacular que ha enregistrat en el nombre de llicències. En aquest sentit, la consellera de la Presidència ha recordat que també els bons resultats esportius acompanyen i ha destacat el triomf de l’equip infantil femení de l’AEM de Lleida en proclamar-se campió del seu grup de la Segona Divisió competint contra equips formats íntegrament per nois.
En aquest línia, la consellera ha apuntat que s’escurcen les distàncies entre dones i homes pel que fa a l‘excel·lència dins de l’àmbit de l’esport, un fet que ha considerat important perquè l’equitat de gènere sigui una característica inseparable de la pràctica esportiva a casa nostra. La consellera de la Presìdència ha afirmat sentir-se “orgullosa” per potenciar el talent de les noies en el món del futbol i de l’esport, en general.


Cercador

Cercador

Destaquem

  • Twitter del Govern

    Seguiu @govern per conèixer el dia a dia i els posicionaments polítics de l'executiu

  • Govern transparent

    Web Transparència: Govern, acció pública i gestió dels recursos

Departament

  • Titular
    Núria Balada